Thursday, May 28, 2020
HomePosts Tagged "грижа"

Кардиологот Бошко Недиќ од Србија се самоубил бидејќи се обвинувал себе за смртта на свој пациент. 61-годишниот доктор од Нови Сад, кој работи како кардиолог во една приватна клиника, се фрлил од мост, а неговото тело по речиси еден месец исплива на површината на водата. –

Read More

Додека кај нас се сече секое второ дрво, некаде во светот сфатиле дека постои и друга опција, дури и кога тоа дрво пречи. Земјата е нашиот дом и наша должност е да ја сакаме и да го одржуваме редот. Можеме да започнеме со малку, на пример,

Read More