Wednesday, May 27, 2020
HomePosts Tagged "лоши"

Неодамнешно американско истражување покажало дека лошите и негативни утрински вести нé прават подепресивни и помалку продуктивни, се наведува во студијата објавена во списанието Harvard Business Review. Научниците истакнуваат дека лошите вести коишто ќе ги слушнеме наутро го поткопуваат нашиот работен елан, па со тоа и

Read More

Само да ве потсетиме дека хороскопот ги истакнува вашите лоши страни. Кој е злобен, арогантен и вечно ги потценува луѓето, а кој опсесивен, нападен и невротичен? Овен - злобни гадови, секогаш мораат да бидат шефови и главни во сè. Сето тоа е најверојатно резултат на малиот

Read More