Saturday, Apr 4, 2020
HomePosts Tagged "Крива Паланка – Ранковце"

Министерот за финансии Зоран Ставревски соопшти дека Светска банка одобрила доделување на поволен кредит во висина од 83 милиони евра за изградба на експресниот пат Крива Паланка - Ранковце. „Ќе се изгради во еден дел нов експресен пат, а на еден дел ќе се направи реконструкција

Read More