Wednesday, Jun 3, 2020
HomePosts Tagged "Италија" (Page 7)

Андреа Пирло, еден од најдобрите италијански фудбалери во последните 10 години конечно го напушти Калчото и екипата на Јувентус со која освои неколку трофеи. Мајсторот на средниот ред веќе во поодмината возраст нема да застане тука и ќе продолжи да игра, овој пат во земјата

Read More