Thursday, Jun 4, 2020
HomePosts Tagged "фонтани"

Синоќа во Охрид беше свечено пуштен во употреба новоизградениот плоштад. Тој се протега на површина од околу илјада метри квадратни, што според надлежните, целосно се вклопува во архитектурните особености на градот. Просторот е хортикултурно уреден, осветлен, а централно место во него завземаат две фонтани, од кои

Read More