Monday, Jun 29, 2020
HomePosts Tagged "мозаик"

Во пресрет на петчасовниот фестивал „Мозаик“ кој ќе се одржи на 28 февруари во СЦ „Борис Трајковски“,  чаирскиот романтичар Владо Јаневски ве кани да бидете дел од оваа голема концертна турнеја на нашите домашни ѕвезди. https://www.facebook.com/FestivalMosaic/videos/486689438906083/  Покрај Владо на фестивалот ќе настапат Слаткаристика, Елита 5, Нокаут,

Read More

Синоќа во Охрид беше свечено пуштен во употреба новоизградениот плоштад. Тој се протега на површина од околу илјада метри квадратни, што според надлежните, целосно се вклопува во архитектурните особености на градот. Просторот е хортикултурно уреден, осветлен, а централно место во него завземаат две фонтани, од кои

Read More