Friday, Feb 21, 2020
HomePosts Tagged "ефекти"

Буквално вака Холувуд функционира. Денес благодарени на многуте софтверски решенија, доколку ги познавате можете да снимете филм во вашиот двор. Погледнете како изгледаат сцените пред и по специјалните ефекти

Read More

За енергетските пијалоци има различни тврдења и „урбани“ митови дека се или многу корисни или многу штетни за организмот. Сега научниците направија вистинско истражување кои ги покажува ефектите на енергетскиот пијалок во организмот за рок еден час откако ќе биде внесен. Во првите 10 минути кофеинот

Read More

Game of Thrones од епизода во епизода, од сезона во сезона нуди се подобри и подобри сцени кои се импресивни, не само со специјалните ефекти, туку и со кинематографијата, начинот на поставување на камерите, движењето на сите елементи кои прават да поверуваме дека навистина се наоѓаме

Read More