Tuesday, Nov 24, 2020
HomePosts Tagged "дрен"

Започнува  осмото издание на интернационалната ликовна колонија ,,Дрен" Во манастирот ,,Све Илија” во селото ,,Дрен” почнувајќи од денеска па се до 20 јули, ќе творат реномирани умтници од Србија,Турција,Русија и Македонија.  Уметничките дела кои ќе бидат создадени на оваа колонија  ќе бидат презентирани на 4 септември

Read More