Wednesday, May 20, 2020
HomePosts Tagged "Британска амбасада"

Британската амбасада во Македонија оцени дека насилствата во Собранието од 27 април годинава мора да се истражат и да имаат судска разврска. – Настаните во Парламентот на 27 април беа насилни и заслужуваат детална истрага, со последователни постапки низ судски процеси доколку е потребно. Важно е

Read More

Самостојниот синдикат на новинари и медиумски работници денес ја организираше конференцијата „ За медиумските работи“ со цел да ја развие дебатата за организација на медиумската сфера, заштитата на правата на медиумските работници, како и за склучување на Колективен договор на државно ниво за сите редакции. Гости

Read More