Tuesday, Sep 28, 2021
HomePosts Tagged "бомбаши-самоубијци"

Руската тајна служба ФСБ под мониторинг и оперативна обработка има ставено 220 лица кои се сметаат за потенцијални бомбаши-самоубијци, а дел од нив работат и како агитатори кои бараат регрути за можни терористички напади. Овие заклучоци се откриени на состанокот на шефовите на тајните служби кој

Read More