Friday, Apr 20, 2018
HomeДЕНЕШНАРегионМигрантите повторно прават нереди, дали Европа со рестрикцијата ги помати плановите на ИСИС?

Мигрантите повторно прават нереди, дали Европа со рестрикцијата ги помати плановите на ИСИС?

migranti 1

Одлуката на Европската Унија да не се пропуштаат економските мигранти доведе до хистерија и очај кај овие лица. Европа ги стави на тест мигрантите, или барем дел од нив. Имено, непропуштањето за премин доведува до нетрпеливост и инциденти кои деновиве се најчести во близина на Идомени, грчко село лоцирано во непосредна близина кон границата со Македонија.
Снимките кои ги објавуваат грчките медиуми се од изминатава вечер. Дали мигрантите си го покажуваат своето вистинско лице?

видео: