Tuesday, Jun 25, 2024
HomeФЕР ПЛЕЈОстанати (Page 8)

Започнува четвртиот параглајдерски натрпевар „Гостивар Опен“ кој оваа година ќе се одржи на обновеното полетиште Корито обновено со опрема за следење на метеоролошките услови, проверка на безбедноста и соодветни ознаки за учесниците и посетителите. На „Гостивар Опен“ денес и утре способноста за прецизно слетување ќе си

Read More

Нико Розберг излезе како победник на денешната Ф1 трка што се одржа на „Ред бул ринг“ во Спилберг, Австрија. Иако стартуваше од втората позиција, тој изби на првото место уште во првиот круг од трката и тоа на првиот свиок кога успеа да го претекне

Read More