HomeДЕНЕШНАЦрна хроникаГостиварец извршил низа кражби во Струга

Гостиварец извршил низа кражби во Струга

20 годишен Гостиварец масовно крадел низ Струга

Минатиот месец крадел по куќи,станови,плажи од патничко моторно возило. Сопствениците ги оштетил за 800 000 денари.

.Со обивање на вратите, младиот гостиварец насилно влегувал во куќите и крадел пари, златен и сребрен накит, мобилни телефони, апарати, облека и други вредни предмети. По плажите најчесто крадел мобилни телефони.

Во собата во хотелот каде тој бил сместен, полицијата соопшти дека ги  пронашла украдените работи

 

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com