Saturday, Apr 21, 2018
HomeИздвојувамеВидео: Од „шкртаница“ до прекрасен цртеж!

Видео: Од „шкртаница“ до прекрасен цртеж!

Данте и Мери, двајцата сликари на својот јутуб канал постираат видеа на кои едниот од двајцата сликари црта „шкртаница“ а другиот од тоа прави вистинско ремек дело. Ова е само едно видео од нивниот проект „What Will I Draw?!“.