Saturday, May 30, 2020
HomeАНТИСТРЕСШтосно(Видео) 10 критериуми кои треба да ги исполните за да работите како Дизни принцеза

(Видео) 10 критериуми кои треба да ги исполните за да работите како Дизни принцеза

foto_princesas_promocional

Можеби да бидете принцеза во Дизни замоците е вашиот сон, но дали ги исполнувате потребните критериуми?