Monday, Jul 6, 2020
HomePosts Tagged "принцези"

Секое мало девојче посакува да биде принцеза, голем удел во ваквата желба имаат Дизни филмовите во кои главните хероини се убавите принцези, но дали сте се запрашале од каде потекнуваат овие силни фиктивни девојки? [video width="400" height="224" mp4="http://pozitiv.mk/wp-content/uploads/2017/07/15214047_206938636420392_1844553510054526976_n.mp4"][/video]

Read More