Monday, Jul 6, 2020
HomePosts Tagged "цвеќе"

Денеска беше отворен третиот по ред Фестивал на цвеќето со кој градските власти и ЈП Паркови и зеленило сакаат да ја подигнат свеста кај граѓаните за одржување на природата и нејзината убавина, а на посетителите да им понудат одлична манифестација со богата програма за сите

Read More

Владина делегација предводена од министерот за одбрана Зоран Јолевски денеска ќе положи цвеќе пред спомен-плочата во месноста Карпалак по повод 14 години од загинувањето на македонските бранители. Делегацијата ќе положи цвеќе и пред комплексот „Карпалак“ во центарот на Прилеп, по што министерот Јолевски ќе има обраќање. Десетте

Read More