Tuesday, Jun 2, 2020
HomePosts Tagged "свечена академија"

Денес во Македонскиот народен театар со почеток во 13 часот ќе се одржи Свечена академија по повод 11 oктомври – Ден на народното востание. Академијата е под покровителство на претседателот на Собранието на Република Македонија, Трајко Вељаноски а поканети се државниот врв на Република Македонија, министри, пратеници на Собранието на

Read More