Thursday, Jun 24, 2021
HomePosts Tagged "сникерс"

Производителот на чоколада Марс доброволно повлекува дел од својата понуда од германските продавници откако во некои негови производи била пронајдена пластика. Компанијата ги повлекува чоколадите Марс, Сникерс, Милки Веј, Веј минис и Миниатури кои што се произведени меѓу 19-ти Јуни и 8-ми Јануари, 2016 година. Фирмата

Read More