Tuesday, Jul 7, 2020
HomePosts Tagged "скопски аеродром"

Французин заспал на аеродромот „Александар Велики“ во Скопје, чекајќи го летот за Виена, а потоа ја скршил вратата на еден од излезите од Аеродромот, гејт 201 и трчал кон авионот на пистата. Триесет и двегодишниот Французин по извршената контрола на аеродромот околу 4.30 часот заспал

Read More

Нискобуџетна авиокомпанија Визер оваа година ќе додаде три нови директни летови кон атрактивни европски дестинации како Берлин, Братислава и Копенхаген. Евтиниот авиопревозник е еден од најстабилните на македонскиот пазар со понуда на повеќе директни летови кон европските метрополи и во целост ги користи државните субвенции.

Read More