Tuesday, Aug 4, 2020
HomePosts Tagged "шеги"

Рускиот апсолутен владетел важи за строг лидер и политичар кој постојано се конфронтира со Западните сили, но на бројните средби со светски политичари и новинари знае да ја покажа и меката страна, како и одличната смисла за хумор. Путин исто така обожава да кажува руски народни

Read More

Новопечениот хрватски премиер, Тихомир Орешковиќ, стана вистински хит и тоа на првото свое обраќање до јавноста. Кога Колинда Китаровиќ Грабар му го довери мандатот, тој покажа голема трема која не можеше да ја сокрие, но покажа и дека не го знае доволно хрватскиот јазик. Тој

Read More