Thursday, May 28, 2020
HomePosts Tagged "сертификати"

Музејот од Куманово денес ќе додели околу 50 лиценци за водичи кои поминале обука за архе-астрономскиот локалитет Кокино, а од управата најавуваат дека ќе се воведе и наплаќање билети за посета на туристичкото место од 1 август за поголема самоодржливост и заштита. „Се уште не сме

Read More

Проектот Build up skills успешно се спроведува и ќе бидат доделни 200 нови сертфикати за енергетска ефикасност на градежни работници со што ќе се подобрат нивните вештини и со тоа и нивната вредност на пазарот на трудот. Овој проект се спроведува преку Стопанската комора на

Read More