Thursday, Sep 24, 2020
HomePosts Tagged "раководство"

Партискиот врв на ВМРО-ДПМНЕ, синоќа присуствуваше на отворањето на новиот објект на Филхармонија, зграда, која според некои информации е пуштена во употреба без последните проверки на објектот - пишува Макфакс. На отварањето освен претседателот Ѓорге Иванов, премиерот во заминување Емил Димитриев и министерката за култура, Елизабета

Read More

Машиновозачите денеска започнаа штрајк со глад. Синдикатот кој повеќе од 10 дена одлучи да ги стопира возовите, бара измени на колективниот договор, односно исплатата на платите да се врши во целост, а не на делови, како и промена во бенефицираниот стаж. Незадоволни се што раководството им

Read More