Friday, Aug 7, 2020
HomePosts Tagged "Позајмици"

Владата веднаш по празниците повторно ќе зема заеми од домашните кредитори. Во првиот месец од годинава веќе се закажани три нови задолжувања. Министерството за финансии ја објави агендата за првата половина од годинава ќе се спроведат дури 24 нови задолжувања преку кои ќе се бараат заеми

Read More