Sunday, May 31, 2020
HomePosts Tagged "орден за заслуги за Македонија"

Македонскиот народен театар како една од најистакнатите културни институции во Република Македонија ќе добие свечено признание од претседателот Ѓорге Иванов за својата децениска дејност и анганжман. „На Македонскиот народен театар му се доделува орденот по повод 70 години од неговото основање, а особено за успешното презентирање,

Read More