Wednesday, May 20, 2020
HomePosts Tagged "најдолгата мачка во светот"

Гордата сопственичка Стефи Хирст од Австралија отсекогаш знала дека Омар ќе биде голема мачка, но била изненадена кога и се јавиле луѓето од Гинисовата книга на рекорди и рекле дека Омар може да биде најдолгата мачка во светот. Хирст призна дека од порано размислувала дали постои

Read More