Saturday, Jul 4, 2020
HomePosts Tagged "Диме Ратајковски"

Главниот и одговорен уредник на првиот програмски сервис на Македонската телевизија, Диме Ратајковски, поднел оставка од својата функција, потврдуваат од МРТ. Ратајковски оставката ја поднел уште пред половина месец до советот на МРТ, а навел дека одлуката ја донел од лични причини. Во времето на Ратајковски,

Read More