Monday, Jul 6, 2020
HomePosts Tagged "чекан"

Фадил Арслани, осуден на 11 ипол години затвор во случајот „Чекан“ вчера бил пуштен од затвор поради лекување. Од Затворската управа за „Алсат-М“ ја потврдиле информацијата дека за Арслани е прекинато издржувањето на казната поради неговата здравствена состојба. По добивањето на потребниот третман, што, според информациите

Read More

По поднесено обвинение од Основното јавно обвинителство за гонење на организиран криминал и корупција и одржани судски рочишта на кои беа изведени предложените докази, денеска надлежниот Основен суд Скопје 1 Скопје ги објави осудителните пресуди за обвинетите за сторените кривични дела „Лихварство“ и „Изнуда“ од

Read More

Жена со лоша фризура, како лош ден со многу грмежи! Оваа девојка очигледно не била задоволна од услугата во фризерскиот салон кој го посетила, па решила да се одмазди на најлошиот можен начин. Со голем чекан, бес и лутина во себе се вратила назад за да

Read More