Wednesday, Apr 25, 2018
HomeАНТИСТРЕСШтосно(Видео): Што се случува кога нема да ви ја погодат фризурата?

(Видео): Што се случува кога нема да ви ја погодат фризурата?

Жена со лоша фризура, како лош ден со многу грмежи! Оваа девојка очигледно не била задоволна од услугата во фризерскиот салон кој го посетила, па решила да се одмазди на најлошиот можен начин.

Со голем чекан, бес и лутина во себе се вратила назад за да направи пустош пред себе. Видеото го снимил еден од вработените, а најчудно е тоа што никој од нив не се обидел да ја сопре нервозната клиентка.

https://www.youtube.com/watch?v=i_8tkDfHkUI