Thursday, May 28, 2020
HomePosts Tagged "балони"

Phileas Flash веќе тринаесет години се занимава со еден поразличен тип на уметност. Тој со помош на балони успева да создаде ликови што секојдневно ги гледаме на телевизија, интернетот, во стриповите и речиси секаде околу нас. Погледнете ги креациите на Phileas Flash. Неговиот инстаграм профил молжете да

Read More

Фестивалот на воздушни балони „Лорен Мондиал“ во неделата го собори светскиот рекорд за најмногу истовремени летови на балони. Фестивалот се одржа во воздухопловна база во Франција и собра учесници од над 40 различни нации. Со вкупно 433 лета, соборен беше рекордот на фестивалот од 2013

Read More