Sunday, May 31, 2020
HomePosts Tagged "стрип јунаци"

Phileas Flash веќе тринаесет години се занимава со еден поразличен тип на уметност. Тој со помош на балони успева да создаде ликови што секојдневно ги гледаме на телевизија, интернетот, во стриповите и речиси секаде околу нас. Погледнете ги креациите на Phileas Flash. Неговиот инстаграм профил молжете да

Read More