Thursday, Apr 26, 2018
HomeРЕФЛЕКТОРМедиумиСаша Барон Коен повторно го „нападна“ Сикрест на Оскарите

Саша Барон Коен повторно го „нападна“ Сикрест на Оскарите

Водителот Сикрест поучен од минатото кога Саша Борен Коен ја изведе една од најнезаборавните местенки на црвениот тепих истурајќи му пепел, овој пат реши да не ризикува и одби да му земе изјава. Коен се приближуваше кон новинарските екипи со својата сопруга Исла Фишер но, немаше никакви злобни намери. Сепак, Сикрест не сакаше да доживее уште еден срам пред милиони гледачи кои го следат преносот во живо.
lady-gaga-cohen-ryan-seacrest.cm.22916Подоцна Коен му го прекина интервјуто со Лејди Гага барајќи од него да му прости и го прегрна.