Thursday, Apr 26, 2018
HomeДЕНЕШНАРепубликаМВР објави видео од денешниот хаос на јужната граница

МВР објави видео од денешниот хаос на јужната граница

МВР објави видео од денешниот хаос на јужната граница. Мигрантите во обид да дојдат до местото каде што полицијата дозволуваше влез за најизнемоштените бегалци, почнале да фрлаат со камења по полицајците. Еве како изгледало тоа низ камерата на македонската полиција.