Sunday, Jun 17, 2018
HomeФЕР ПЛЕЈФаулКои се десетте најдобри млади фудбалери во Европа?

Кои се десетте најдобри млади фудбалери во Европа?

Европа, како епицентар на убавата игра, од сезона во сезона прикажува млади таленти кои се борат за место во првите тимови од клубовите во кои тренираат. Некогаш не е само до фудбалерот, потребно е и клубот да ги препознава таквите таленти.

Кога веќе заврши сезоната 2014/2015, можете да погледнете видео со најдобрите млади фудбалери во Европа во моментов.

Инфо плус: Кога се највредните млади фудбалери во прашање, првото место му припаѓа на Рахим Стерлинг, чија вредност е проценета на приближно 50 милиони евра.