Thursday, Apr 19, 2018
HomeДЕНЕШНАПолитикаЈо, јо – Струмичките рапери му го вратија поздравот на Пишев

Јо, јо – Струмичките рапери му го вратија поздравот на Пишев

pozdrav-pisev-1

Струмичкиот пратеник Васил Пишев кој вулгарно гестикулираше за време на седниците на македонското Собрание сега доби возвратен поздрав од неговите „колеги“ рапери. vasil pisev raperВо Струмица и истакнат плакат со поздрав до „раперот“ Пишев во негов препознатлив стил. А, после ќе се жалиме дека во Македонија немало доволно хард-кор политичари, упс рапери.