Friday, Jun 15, 2018
HomeАНТИСТРЕСШтосноГалерија: Какво изненадување приреди #donotdisturb во Охрид

Галерија: Какво изненадување приреди #donotdisturb во Охрид

Do not disturb Ohrid 29-30 juli (7)

Дурекс преку својата летна кампања #DoNotDisturb“ со голем број подароци ги изненади посетителите на охридската плажа Куба Либре. Како дел од изненадувањата од светскиот бренд беа хенгери, перничињата за во вода, како и големиот број на classic презервативи.

DCIM100MEDIA

Дурекс за 13 и 14 август повторно најавува нови изненадувања за гостите на плажата Куба Либре во Охрид.

Do not disturb Ohrid 29-30 juli

#DoNotDisturb е светска кампања на Дурекс која како социјален експеримент истражува како исклучувањето на смартфоните може да им помогне на паровите повторно да се поврзаат и да уживаат во летниот секс.

Do not disturb Ohrid 29-30 juli (2) Do not disturb Ohrid 29-30 juli (9) Do not disturb Ohrid 29-30 juli (5) Do not disturb Ohrid 29-30 juli (6) Do not disturb Ohrid 29-30 juli (8)

durex-donotdisturb (1)