Thursday, May 28, 2020
HomePosts Tagged "Durex"

Компанијата "Durex" која објави дека ќе започне со производство на кондоми со вкус на модар патлиџан, беше причина за исмевање на социјалната мрежа Твитер. Еден корисник се пошегува дека овој потег и дава ново значење на фазата "здрав сексуален живот", осврнувајќи се на здравото својство

Read More

Дурекс преку својата летна кампања #DoNotDisturb“ со голем број подароци ги изненади посетителите на охридската плажа Куба Либре. Како дел од изненадувањата од светскиот бренд беа хенгери, перничињата за во вода, како и големиот број на classic презервативи. Дурекс за 13 и 14 август повторно најавува

Read More

Дурекс ќе го организира третиот по ред турнир во одбојка на плажа. Настанот ќе се одржи на 25ти и 26ти јуни во Бекјард лаунџ бар што е дел од скопското средно училиште „Јосип Броз Тито“. За да се пријавите на овој турнир потребен ви е тим

Read More

Не е новост дека луѓето имаат секс цело време… со или без нивните смартфони. За таа цел, Premier и TMW Unlimited се здружија и ја лансираа кампањата #DoNotDisturb (не вознемирувај) за брендот Дурекс. #DoNotDisturb е социјален експеримент, кој истражува како исклучувањето на смартфоните може да им

Read More

Најдобар начин на превенција е преку едукација, е едно од главните апели за Светскиот ден за борба против СИДА кој го одбележаат и Македонската медицинска студентска асоцијација преку одборот за Репродуктивно Здравје и СИДА во соработка со студентите од Стоматолошки факултет, со поддршка од брендот

Read More