Friday, Mar 16, 2018
HomeUncategorized''Блејдлајт'' ножот што ја сече темнината

''Блејдлајт'' ножот што ја сече темнината

Ништо не е полошо додека кампувате да се обидувате со нож да пресечете нешто додека во другата рака имате ламба. Новиот Блејдлајт го решава тој проблем. Со сечило долго 5,7 инчи, направено од челик со ”шпиц” завршеток, Блејдлајт е одлично оружје за ловење. 6 лед диоди на кои им е потребна само една алкална батерија се наоѓаат на врвот на сечилото што воедно го прави Блејдлајт перфектен за кампување.

sog_blt52_0000_main

Неговата цена изнесува 115 долари, погледнете повеќе за ножот на SOGknifes.com