Thursday, Apr 26, 2018
HomeРЕФЛЕКТОРФотографијаАртист претвара ѓубре во улична уметност!

Артист претвара ѓубре во улична уметност!

Португалскиот артист Артур Бордалост креира улична уметност од ѓубре за да не потсети за тоа колку ја загадуваме нашата планета. Прекрасен начин на изразување и кревање социјална свест.

junkart1 junkart2 junkart3 junkart4 junkart5 junkart6
junkart8 junkart9 junkart10 junkart11 junkart12