HomeГИГА БАЈТСмартфонЗлатен Путин ја краси луксузната верзија на Samsung Galaxy S7

Златен Путин ја краси луксузната верзија на Samsung Galaxy S7

Рускиот луксузен бренд Caviar лансираше специјална позлатена едиција на Galaxy S7 која го носи портретот на бестрашниот лидер и татко на нацијата Владимир Путин. Надворешноста на Galaxy S7 е покриена и со скапоцени камења и ќе се продава по цена од 27.000 долари, додека пак верзијата само со злато „поскромни“ 2400 долари.

Извор: telefoni.mk

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com