Wednesday, Jun 19, 2024
HomeАНТИСТРЕСХуманостЗаедно да му помогнеме на Ѓоко!

Заедно да му помогнеме на Ѓоко!

Само еден месец по свадбата со љубовта на својот живот, на почетокот на септември, Ѓоко ненадејно доби мозочен удар. Според докторите, на ударот е на најлошото можно место, мозочното стебло, каде шансите за преживување се многу мали.

Но, тој се бори веќе втора недела. Ѓоко е борец кој не се предава. И бескрајно добар и хуман човек кој заслужува сите да се здружиме и да му помогнеме во битката за живот.

Веќе 15 дена Ѓоко е на интензивна нега во болница во Скопје. Ќе остане онолку колку што ќе биде потребно за да се излекува. Ве молиме за Ваша помош за да ги платиме трошоците за негата и рехабилитацијата кои ќе бидат потребни откако Ѓоко ќе излезе од болница, со сесрдната помош на докторите и на Бог.

Ѓоко води голема битка и сите ние сме му потребни. Од Македонија донираме на оваа сметка:
Војо Коколански
300007028139498
Комерцијална банка – Скопје

Телефонски број за донации:

Телеком 070 143- 116 ; ВИП/ОНЕ 143-464 

Online донации на GoFundMe.

Заедно да му помогнеме на Ѓоко!