Sunday, Jun 17, 2018
HomeАНТИСТРЕСЖуркиЗа љубителите на TRAP вечерва добра журка

За љубителите на TRAP вечерва добра журка

trap

Вечерва во дворот на Капан Ан ве очекува навистина добра забава. Роденденската журка TRAP DA FUCK UP ќе се оддржи за да се одбележи прописно роденденот на трап журките во МК. Карти може да се набават на самиот влез на Капан Ан. Влезот чини 150 денари. Настапуваат: Anomalia Nativa, Irie Scratch, Bass Infusion, Visuals: VJ Muter.