Friday, Apr 20, 2018
HomeДЕНЕШНАРегионВидео: Рачно одржување на заледените улици во Приштина

Видео: Рачно одржување на заледените улици во Приштина

frlanje sol

Колку пари, толку музика! Интересно видео ги преплави социјалните мрежи за начинот на кој се одржуваат улиците во зимскиот период во Приштина. Потребен е само еден камион полн со сол и вработен кој тоа го прави – рачно. Погледнете како изгледа тоа.