Wednesday, Jun 19, 2024
HomeГИГА БАЈТГејминг(Видео) Пристигнува ПЕС 2018!

(Видео) Пристигнува ПЕС 2018!

Конами го објави првиот трејлер за Про Еволушн Сокер 2018 година.

Првиот официјален трејлер покажува средба помеѓу Барселона и Реал Мадрид, и ако ние веруваме во видеото, графиката ќе биде пореална од било кога.

ПЕС е фудбалска видео игра која ја издава секоја година Конами и која е во главна трка со американскиот бренд ЕА Спортс кои ја издаваат ФИФА овој двобој трае веќе неколку години и секоја година издаваат нештно ново со кое сакат да ги купат своите фанови.