Thursday, Sep 17, 2020
HomeРЕФЛЕКТОРМузика(Видео) Погледнете како Северина го изведе “moonwalk” на Џексон

(Видео) Погледнете како Северина го изведе “moonwalk” на Џексон

d2dca1576377fd852b431b81852997a2_700x550-650x396-1728x800_c

Северина Којиќ уште еднаш покажа зошто важи за една од најдобрите забавувачи. Популарната пејачка на концерт во Словенија, покрај стандардниот репертоар и пауза во која таа се шегува со публиката, ја изведе познатата “moonwalk” од Мајкл Џексон.

Покрај танцовите вештини, Севе покажа одлична фигура и не е чудно што со години е меѓу најубавите и најжешките пејачки во поранешна Југославија.