Wednesday, Jun 3, 2020
HomeФЕР ПЛЕЈТенис(Видео) Неверојатен поен во режија на Манарино

(Видео) Неверојатен поен во режија на Манарино

Adrian Mannarino lines up a backhand

Францускиот тенисер Адриан Манарино изведе еден неверојатен поен оваа година на АТП турнирите против Пабло Куевас во Рим.