HomeРЕФЛЕКТОРДизајнВидео: Неодолив новогодишен украс – Бушава елка изработена од волна

Видео: Неодолив новогодишен украс – Бушава елка изработена од волна

Одличен избор за да го доукрасите ентериерот во вашиот дом е и оваа необична бушава елка. Нема да ви одземе повеќе од десетина минути работа, а потребно ви е само зелено волнено клопче и малечки додатоци со кои ќе ја накитите слатката елка.

Ако мислите дека новогодишните украси во вашиот дом се доволни, тогаш размислетее да ја искористите можност да ја подарите оваа елка на некој близок пријател или роднина. Искористете ја вашата креативнот, упатството за употреба е во следново видео:

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com