Saturday, Jun 16, 2018
HomeДЕНЕШНАРепубликаМалите ангелчиња со новогодишно изненадување за Прилепчани

Малите ангелчиња со новогодишно изненадување за Прилепчани

mali angeli prilep

Хорот на Малите ангели приреди одлично новогодишно изненадување со концерт за Прилеп на кој беа изведени многу празнични хитови и детски популарни песни.

Mali Angeli - Prilep Viva 4

 

Концертот на ангелчињата во Прилеп го поддржа и Вива со упатување на желби за успешност и среќа во наредната година.