Monday, Jun 18, 2018
HomeАЈНШТАЈНИЈААтласВидео: Кога кучето ќе го научиш на се, дури и да ти носи водка!

Видео: Кога кучето ќе го научиш на се, дури и да ти носи водка!

Птичарот од Украина, кој се вика Цар е неизмерно талентиран. Погледнете како тој за време на пауза од лов му ја носи водката на својот сопственик за награда!