Monday, Jun 18, 2018
HomeАНТИСТРЕСШтосно(Видео): Како реагираат бебиња кога поминуваат низ тунел?

(Видео): Како реагираат бебиња кога поминуваат низ тунел?

Реакциите на овие слатки мали суштества секогаш се неверојатни, без разлика на ситуацијата во која се наоѓаат.

Ококорени очи, подотворена уста и зачуден израз на лицето се сигурен доказ дека бебињата не се големи љубители на тунелите.